Alles over krediet en geld lenen

YourMastercard ervaringen

in Overige aanbieders

Lees onze YourMastercard ervaringen eerst!

Onze YourMastercard ervaringen in het kort

  • Cashback kortingen bij veel winkels
  • Alle voordelen van een creditcard
  • Ook mogelijk met negatieve BKR
  • Wereldwijd veilig (online) aankopen doen
  • Bijna al je aankopen 180 dagen verzekerd

direct-aanvragen

De YourMastercard ervarigen zijn zeer positief als het om passende kredietoplossingen gaat. Deze aanbieder heeft namelijk verschillende oplossingen in de vorm van creditcards van Mastercard, waarbij de prepaid card eruit springt. Deze betaalkaarten kun je bijna overal ter wereld gebruiken voor aankopen. Ook zul je bij de meeste webwinkels eenvoudig kunnen betalen. Dat tekent het grote gemak van deze kaart. Daarnaast heb je de zekerheid van goede service. Achter deze aanbieder zit namelijk International Card Services (ICS). Lees hieronder meer over onze YourMastercard ervaringen.

Samenvatting

Vergunning: ja, AFM

Bestedingslimiet: zoveel als je vooraf stort op de kaart

Jaarlijkse kosten: €14,95

BKR toetsing: Nee

yourmastercard ervaringen

YourMastercard ervaringen met betaalgemak

De Mastercard creditcard is een wereldwijd geaccepteerde creditcard, en dat zie je terug in het betaalgemak. Thuis en op reis doe je eenvoudig (online) aankopen. Die zijn ook nog eens tot 180 dagen gratis verzekerd! Onze Yourmastercard ervaringen met betalen zijn dan ook uitstekend. Bij geen enkele geteste webshop werden we niet geaccepteerd. Ook bij hotels in landen over de hele wereld werd de betaalkaart direct goedgekeurd. Dus je kunt het zo gek niet bedenken, of je kunt ermee betalen.

YourMastercard ervaringen met BKR toetsing

Een creditcard bij Yourmastercard aanvragen met negatieve BKR is in onze ervaringen mogelijk. Je kiest dan voor de handige prepaid creditcard. Betalen is met deze prepaid kaart net zo eenvoudig en veilig als met andere creditcards. Het enige verschil is: je stort vooraf geld op de kaart, in plaats van dat je achteraf de schuld aflost. Een handige kaart voor mensen met een BKR-registratie!

YourMastercard ervaringen met service

De Yourmastercard ervaringen van ons en van anderen met de service zijn zeer goed. Om te beginnen zijn de voorwaarden voor het gebruik van de prepaid card zeer helder en overzichtelijk. Je weet exact waar je aan toe bent. Heb je toch nog vragen? Dan staat de vriendelijke en zeer professionele klantenservice je te woord. Dat gebeurt snel en vakkundig. Maar het mooiste is de veiligheid. Zodra er verdachte activiteiten plaatsvinden op je creditcard, wordt deze direct geblokkeerd. Zo wordt fraude onmiddellijk tegengegaan. Een fantastische service en een pluim voor deze Yourmastercard ervaringen!

Vraag nu jouw Mastercard aan!

Wil jij ook positieve YourMastercard ervaringen opdoen? Vraag dan nu je creditcard aan bij deze aanbieder. Ontdek hoe eenvoudig deze kaart in het gebruik is en hoe flexibel de voorwaarden zijn.

Ga nu naar YourMastercard >>