Alles over krediet en geld lenen

Wat leveren ‘goedkoop’ en ‘geld’ je op?

in Bespaartips

Het is altijd de moeite waard om te kijken wat er op je scherm komt, als je gebruik maakt van de zoektermen ‘goedkoop’ en ‘geld’. De meest uiteenlopende onderwerpen stralen je vervolgens vanaf je beeldscherm tegemoet.

Goedkoop bankieren in Italië

Zo komen direct verschillende topics bovendrijven over Italiaanse banken. Met sommige daarvan gaat het niet zo goed, maar Italië zou Italië niet zijn als het land haar banken zomaar liet omvallen. Zo zal een boel belastinggeld in deze banken worden geïnjecteerd. Daarnaast zijn er plannen in ontwikkeling om dubieuze schulden van zulke banken te laten voorzien van een garantie door de Staat. Private beleggers kunnen die leningen dan risicoloos van de banken overnemen en de belastingbetaler staat garant. Het gaat om een flink aantal miljarden euro’s, maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken.

Goedkoop uit op de rommelmarkt

Een heel ander onderwerp blijkt het voordeel te zijn dat je kunt verwerven wanneer je iets aanschaft op de rommelmarkt. In dit geval ging het om een eenvoudig ogende ring waarin een zeer waardevolle steen zat. Een Engelse mevrouw betaalde er 12 euro voor en liet hem toen een keer taxeren. De diamant die in de zetting was geplaatst, bleek een waarde te bezitten van 400.000 euro. De ring zal binnenkort worden geveild door het bekende Britse veilinghuis Sotheby’s.

Goedkoop je vliegreis boeken

Ook interessant in het kader van goedkoop uit zijn, is de voordelige aanschaf van vliegtickets. Of je nu voor je vakantie moet lenen of je jaarlijkse uitstapje uit eigen middelen financiert, het besparen op reiskosten is altijd leuk. Het blijkt niet moeilijk te zijn om goedkoper je ticket te bemachtigen. Stel op de vergelijkingssite gewoon een ander land in als woonland en de prijzen zijn soms een heel stuk lager. Het blijkt dat vergelijkingssites en luchtvaartmaatschappijen per land verschillende tarieven hanteren. Dit heeft te maken met concurrentie in de regio en ook met de inschatting van het potentieel aan klanten. Bovendien weten vergelijkingssites de prijzen voor bepaalde landen flink omlaag te praten. Per reis loont het de moeite om dit gewoon eens uit te proberen. Natuurlijk kost je ticket altijd geld, maar je vliegt graag zo goedkoop mogelijk!

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *