Alles over krediet en geld lenen

Mondkapjes van BandanaFashion.nl

in Bespaartips, News, Ondernemers

BandanaFashion.nl is een bekende, hippe webshop. Als je de webshop opzoekt, grijnzen jou direct een aantal griezelige bandana’s tegemoet. Die kun je bij allerlei gelegenheden dragen. Bijvoorbeeld wanneer je op het strand wandelt of samen in het bos. Maar de bandana’s staan ook heel erg cool als je op een scooter of motorfiets zit.

Nu we allemaal vanwege de Corona mondkapjes moeten gaan dragen in het openbaar vervoer, is BandanaFashion.nl ook begonnen om deze te verkopen. Bij mondkapjes bestaan er verschillende beschermingsfactoren. De eenvoudigste is factor 1. Die worden het meeste bij BandanaFashion verkocht. Maar ze leveren als je wilt ook type 2. Dit type filtert nog meer deeltjes uit de lucht en wordt daarom ook gebruikt in de medische beroepen.

Als je mondkapjes type 1 nodig hebt, worden die gelijk vanuit het magazijn geleverd. Bestel je ze voor 15.00 uur, dan worden ze de volgende dag al bij je bezorgd. BandanaFashion.nl levert mondkapjes aan particulieren en aan bedrijven. Ben jij iemand die het leuk vindt om er ook met mondkap trendy uit te zien? Kijk dan eens hoe het je bevalt om er een bandana overheen te dragen. Bij BandanaFashion.nl schaf je de engste bandana’s aan, met griezelige monden en grote tanden. Hartstikke leuk om over je medische witte mondkapje te dragen.

Bij BandanaFashion.nl zijn ze heel soepel met betalen. Je kunt als je wilt direct bij het bestellen betalen, via iDeal of Bancontact. Ook zijn er een heleboel creditcards welkom en kun je zelfs direct betalen met Google Pay. Maar misschien wil jij eerst zien hoe de mondkapjes en de bandana’s er in het echt uitzien? Daar hebben ze bij BandanaFashion.nl wat op gevonden. Ze hebben betaaldienst Klarna bereid gevonden om voor hen betalingen achteraf te regelen. Bevallen de mondkapjes of de bandana’s jou bij ontvangst toch niet, dan heb je 14 dagen de tijd om ze weer terug te sturen. Betalen is dan gewoon niet nodig.

Het fijne van BandanaFashion.nl is ook dat ze beschikken over een echte stenen winkel. Die staat in Noord-Holland aan de Zandloper 11, 1731LM in het plaatsje Winkel. Wil je voorafgaand aan je bestelling eerst even contact met de shop, stuur ze dan gewoon een mailtje. Op de website staat trouwens ook een contactformulier, dus dat kun je ook gebruiken. Schaf je de mondkapjes of bandana’s liever ter plekke aan, dan kun je op afspraak ook bij de showroom langsgaan. Zo komt een verre webshop ineens heel dichtbij!

BandanaFashion.nl probeert steeds nieuwe partijen mondkapjes in te kopen. Dat is niet altijd makkelijk. Zijn ze even door hun voorraad heen, dan wordt dat direct op de website vermeld. Dit geldt voor de mondkapjes en voor de bandana’s. Naast enge gezichten zitten er in het assortiment bandana’s trouwens ook mooie abstracte modellen.

Bij alle bestellingen geldt dat je zowel vanuit Nederland als uit België kunt bestellen. De verzendkosten zijn bescheiden. Verzenden in Nederland kost € 4,95 en naar België € 5,95. Plaats je in één keer een grote bestelling, dan is verzenden gratis. De grens hiervoor ligt bij € 50,00. Zowel op het gebied van bandana’s als voor de mondkapjes is BandanaFashion.nl een echte aanwinst!

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *