Alles over krediet en geld lenen

Voorschotje

Kan ik een voorschotje op mijn salaris krijgen bij jullie?

Een voorschotje op je salaris van volgende maand? Dat is hoe je een minilening kunt zien. Net als een voorschotje, is het een bedrag dat je iets eerder krijgt. Je kunt dit bedrag vervolgens van je salaris van de volgende maand aftrekken (dan moet je de minilening namelijk terugbetalen). Als je op die manier gebruik maakt van de minilening, kun je het inderdaad zien als een voorschotje.

Minilening als voorschotje

Voor veel mensen is een voorschotje op het salaris van de volgende maand tegenwoordig de gewoonste zaak van de wereld. Veel mensen hebben in deze krappere tijden namelijk wel eens een moment dat er iets meer uitgaat dan er binnenkomt. Dat kan komen doordat je onverwachte (of verwachte, maar moeilijk in te plannen) kosten hebt. Maar het kan ook zijn dat je even een maand wat minder inkomsten hebt. In die tijden dat inkomsten en uitgaven niet helemaal op elkaar aansluiten, kan een minilening uitkomst bieden. Je overbrugt een krappere tijd, en betaalt terug als je wat meer te besteden hebt. In die zin is de minilening hetzelfde als een voorschotje.

Hoeveel heb je nodig?

Hoeveel zou jij als voorschotje willen ontvangen? Je kunt keuze maken uit verschillende bedragen van 50 tot 1000 euro. Vaak kan het bedrag nog dezelfde dag op je rekening gestort worden. Dat is wel zo fijn als je het voorschotje snel nodig hebt. Er zijn verschillende aanbieders waarbij je deze minilening kunt afsluiten. Iedere partij heeft zijn eigen voorwaarden en bedragen die je kunt lenen. Bekijk deze minilening aanbieders dus goed, zodat je een goede keus maakt. Je wilt immers een betrouwbare partij voor je voorschotje.

Meer weten?

Het aanvragen van je voorschotje is snel gebeurd en het geld kan snel op je rekening staan. Dus als jij ook snel een beetje extra geld nodig hebt om een moeilijke tijd in de maand te overbruggen, lees dan snel meer over een minilening aanvragen.