Alles over krediet en geld lenen

Saldodipje

Help, een saldodipje! Wat nu?

Vraag nu direct een minilening aan bij SaldoDipje.nl
Een saldodipje komt bij steeds meer Nederlanders steeds vaker voor. Een saldodipje wil zeggen dat je even krap bij kas zit. Veel Nederlanders hebben in dit soort tijden behoefte aan een beetje extra geld. Dat kan zijn omdat ze anders de maand financieel gezien niet doorkomen, maar het kan ook zijn dat ze gewoon iets meer financiële ruimte willen. Bijvoorbeeld omdat ze weten dat er nog wat flinke uitgaven aan zitten te komen, of omdat ze gewoon het zekere voor het onzekere willen nemen. In zo’n geval is een minilening een uitkomst om je over je saldodipje heen te helpen.

Minilening biedt uitkomst bij saldodipje

De minilening is speciaal in het leven geroepen om je bij een saldodipje te helpen. Dankzij deze handige, kortlopende leningvorm, heb je direct (binnen 24 uur, als het moet zelfs binnen 20 minuten) extra geld op je rekening. Dit kan tot wel 1000 euro zijn, dus ruim voldoende om je door een financieel krappere tijd te helpen. En terugbetalen gaat heel flexibel. Zo kun je binnen 15 dagen al terugbetalen, maar zijn er ook aanbieders die je tot wel 45 dagen de tijd geven. Je kunt dus afbetalen als je loon weer gestort is en je je saldodipje weer te boven bent.

Geen BKR toetsing

Heb je een saldodipje en een negatieve BKR? Geen enkel probleem. Voor dit soort kleine bedragen wordt niet moeilijk gedaan over een negatieve BKR. Je kunt gewoon je minilening afsluiten bij onze minilening aanbieders (afgezien van Kredietconcurrent). De aanvraag is heel eenvoudig en binnen 5 minuten ingevuld. Dus maak je geen zorgen: je bent binnen no time van je saldodipje af!

Reken nu af met je saldodipje!

Wil je nu van je saldodipje af zijn? Dan wordt het hoog tijd om een minilening aan te vragen. Wij loodsen je door het proces en zorgen dat je bij de juiste minilening aanbieder terechtkomt. Daar kun je dan meteen een minilening aanvragen. Hoe dat in zijn werk gaat?

Lees hier meer over een minilening aanvragen >>