Alles over krediet en geld lenen

Minikrediet zonder BKR

Hoe krijg ik een minikrediet zonder BKR toetsing?

Een minikrediet zonder BKR toetsing krijg je snel en eenvoudig. De aanvraag verloopt zonder poespas en is snel verwerkt. Het geld kan al binnen 20 minuten op je rekening staan, zodat je meteen financiƫle ruimte hebt. Want daar draait het om met een minikrediet zonder BKR toetsing: de ruimte geven die je nodig hebt, op het moment dat je het nodig hebt.

Direct minikrediet zonder BKR toetsing aanvragen?

Een minikrediet zonder BKR toetsing kun je bij 3 verschillende minilening aanbieders aanvragen. Deze aanbieders zijn door ons aan een uitgebreide test onderworpen. De ervaringen uit deze uitgebreide test hebben we in detail beschreven. Dus wil je meer weten over de door ons geteste aanbieders van minikrediet? Lees dan nu onze:

Hoe kan het dat ik een minikrediet zonder BKR toetsing krijg?

Je krijgt een minikrediet zonder BKR toetsing, omdat het om een lening gaat die onder andere voorwaarden plaatsvindt dan reguliere persoonlijke leningen en consumptieve kredieten. Zo is de looptijd veel korter dan bij andere leningen. Ook is het bedrag dat je leent een stuk lager. Daarom is het mogelijk dat je een minikrediet zonder BKR toetsing kunt aanvragen.

Veel voordeel aan een minikrediet zonder BKR toetsing

Een minikrediet zonder BKR toetsing is uiteraard vooral handig voor mensen die een negatieve BKR hebben, en toch snel geld nodig hebben. Maar er zijn nog veel meer redenen waarom een minikrediet zonder BKR toetsing handig is. Doordat er niet getoetst hoeft te worden bij Bureau Kredietregistratie in Tiel, is de aanvraag veel sneller geregeld dan bij andere kredietvormen. Je aanvraag kan al binnen 5 minuten verwerkt zijn, zodat je in no time geld op je rekening hebt. Dus wil je een minikrediet zonder BKR toetsing aanvragen?

Kijk hier voor minilening aanvragen >>