Alles over krediet en geld lenen

Mini lening

Waarom is een mini lening handig?

Een mini lening is een handige manier om een tijdelijke financiële hindernis te overkomen. Zo’n hindernis kan van alles zijn. Je kunt dan een langlopende persoonlijke lening afsluiten. Vaak is dat echter ‘te veel van het goede’: een hoog bedrag, langlopende termijnen, veel voorwaarden etc. Bij een mini lening heb je dat allemaal niet. Daarom kiezen steeds meer Nederlanders voor het gemak van een mini lening.

Direct een mini lening aanvragen?

Wil je direct een mini lening aanvragen? Als je nu begint met de aanvraag, kun je al over 20 minuten het geld op je rekening hebben. Met andere woorden: je geniet vandaag nog van extra geld op je rekening. Zelfs als je een negatieve BKR hebt! Dus kijk snel naar de mogelijkheden van een mini lening!

Ga naar minilening aanvragen >>

Waarvoor sluit je een mini lening af?

Een mini lening wordt meestal afgesloten vanwege een zogenaamd ‘saldodipje’. Dat wil zeggen, dat je even krap bij kas zit. Een mini lening is in zo’n geval een uitkomst. Je hebt extra cash om moeilijke tijden te overbruggen, en je betaalt terug als je meer geld hebt. Vaak zien we de volgende redenen voor een mini lening:

Dure maand

Vaak wordt een mini lening gebruikt als de maand iets meer geld heeft gekost dan normaal. Zeker in maanden als december, met al die feestdagen, kan je geld er snel doorheen raken. En je wilt er toch een leuke tijd van maken. In zo’n geval kan een mini lening uitkomst bieden.

Onverwachte kosten

Iedereen kent dat: ineens stopt de koelkast of de wasmachine ermee. Of de APK-keuring van je auto viel flink duurder uit dan je had verwacht. Op zo’n moment is het fijn als je net even wat extra geld hebt, zodat je niet hoeft te lijden onder die extra uitgave. Dat kan, dankzij de mini lening.

Tijdelijk minder inkomen

De mini lening is niet alleen handig voor extra kosten. Het komt ook voor dat je even minder inkomsten hebt. Bijvoorbeeld als je tussen twee banen zit. In dat geval weet je dat er nieuw salaris aan zit te komen, dus kun je best terugvallen op een mini lening.

Kijk ook bij onze minilening aanbieders >>