Alles over krediet en geld lenen

Met spoed geld lenen

Ik moet met spoed geld lenen! Wat moet ik doen?

Moet je met spoed geld lenen? Dat kan. Hoe snel heb je het nodig? Is 20 minuten snel genoeg? Wij helpen je graag om even die krappe tijd in de maand (het bekende saldodipje) door te komen. En als je wat ruimer in je geld zit, betaal je gewoon weer terug. Zo simpel is het. Dus moet je met spoed geld lenen? Lees dan verder.

Waar kan ik met spoed geld lenen?

Met spoed geld lenen doe je meestal in de vorm van een minilening. Dit is een lening tot 1000 euro, die je in een korte tijd (vaak een maand tot 45 dagen) terugbetaalt. Deze leningen worden steeds vaker afgesloten in Nederland. Ze hebben namelijk enkele belangrijke voordelen:

  • Het geld is snel binnen
  • Je kunt flexibel terugbetalen
  • De rente is vaak een paar euro
  • De aanvraag is zo geregeld!

Direct minilening aanvragen >>

Met spoed geld lenen? Sneller kan niet!

Als je echt met spoed geld moet lenen, kun je al binnen 20 minuten het geld op je rekening hebben. Dat is snel genoeg om nog dezelfde dag een belangrijke betaling te doen. En dat geeft een hoop rust. Dus als je het echt met spoed nodig hebt, is dit de makkelijkste manier.

Flexibel terugbetalen

De minilening is er om jou door financieel krappe tijden te helpen. En als je weer wat meer geld hebt betaal je terug. Je kunt vaak in 15 tot 45 dagen terugbetalen. Genoeg tijd dus om je volgende salaris af te wachten. Dus ook al kun je met spoed geld lenen, je hoeft niet met dezelfde spoed terug te betalen. Gewoon op je eigen termijn.

Lekker lage rente

De rente op minileningen is vaak minder dan 15 procent op jaarbasis. Dat betekent, dat je op maandbasis misschien een paar euro betaalt voor je lening. Dus als je hem direct aflost, kost je dat nauwelijks iets extra. Zo hoeft met spoed geld lenen je dus niet onnodig veel te kosten.

Snel aanvragen

Het zou toch wat zijn: wil je met spoed geld lenen, zit je vast in een ingewikkeld aanvraagformulier! Geen zorgen: bij onze minilening aanbieders is de aanvraag zo geregeld. Het formulier is snel ingevuld en het geld staat gauw op je rekening.

Lees meer over onze minilening aanbieders >>