Alles over krediet en geld lenen

Klein bedrag lenen

Kan ik een klein bedrag lenen?

Een klein bedrag lenen komt steeds vaker voor. Steeds meer mensen ontdekken het gemak en de mogelijkheden om een lening af te sluiten zonder lange looptijden en ingewikkelde voorwaarden. Dit noemen we ook wel de minilening. En daarmee kun je snel en eenvoudig een klein bedrag lenen.

klein bedrag lenen

Al vanaf 50 euro

Een klein bedrag lenen kan al vanaf 50 euro tot 1000 euro. Dit kleine bedrag wordt vaak gebruikt omdat er net even een dipje in je financiën zit. Je ziet dit veel in de dure decembermaand. Maar het kan ook zijn dat je auto, wasmachine of koelkast gerepareerd of vervangen moet worden. En je zult altijd zien, dat het net gebeurt op het moment dat je saldo er niet al te best voor staat. In zo’n geval is een extra duwtje in de rug wel zo fijn, in de vorm van een minilening. Daarmee kun je met een korte looptijd een klein bedrag lenen.

Korte looptijd

Je kunt een klein bedrag lenen en dit binnen 15 tot 30 dagen terugbetalen. Zo kun je met de storting van je volgende salaris direct je minilening aflossen. Je zit dus niet voor lange duur aan iets vast, maar hebt gewoon een klein extraatje op het moment dat het jou het beste uitkomt. En dat betaal je de volgende maand gewoon weer terug. En die eenvoud maakt deze vorm van lenen zo populair.

Geen BKR-toetsing

Omdat je maar een klein bedrag leent, hoeft de kredietverstrekker geen BKR-toetsing te doen. Dus ook met een negatieve BKR-notering kun je voor deze lening in aanmerking komen.

Binnen 24 uur geld in handen

Een klein bedrag lenen gaat bovendien snel. De aanvraag is meestal binnen 5 minuten voltooid, en je kunt het geld al binnen 24 uur op je rekening laten storten. Wel zo handig als je zo snel mogelijk iets wilt repareren of vervangen.

Direct een klein bedrag lenen?

Wil je direct een klein bedrag lenen? Ga dan nu naar: