Alles over krediet en geld lenen

Loandome ervaringen

in Minilening aanbieders

Loandome
 • Editor Rating

 • Rated 4.5 stars
 • Outstanding
0.00
 • 4.67/5 Avg. Rating

 • Rated 3 stars3 Reviews

 • Loandome
 • Published on: October 5, 2015
 • Last modified: October 14, 2015
 • Snelheid
  Editor: 90%
  User: 67%
 • Rente
  Editor: 99%
  User: 62%

Review Summary:

Prima en zeer snel

Lees onze Loandome ervaringen eerst!

Onze Loandome ervaringen in het kort

 • Aantrekkelijke tarieven voor lener
 • Mooie rendementen voor uitlener
 • Elders geweigerd? Probeer het hier!
 • Volledige privacy en discretie

direct-aanvragen
Onze Loandome ervaringen zijn niet voor iedereen. Want als jij bijvoorbeeld nog studeert, zelfstandige bent, bepaalde uitkeringen geniet of minder dan 1.200 euro per maand verdient, kun je hier geen aanvraag voor een minilening of ander krediet indienen. Lees dus de voorwaarden als je denkt onder 1 van deze groepen te vallen. Val je hierbuiten? Dan zou dit wel eens de kredietoplossing voor jou kunnen zijn. Lees voordat je een minilening of andere lening afsluit onze uitgebreide Loandome ervaringen.

Samenvatting

Vergunning: n.v.t.
Hoeveel lenen: vooralsnog 100 – 500 euro
Geld op rekening: meestal dezelfde dag
Betaaltermijn: Verschilt
BKR toetsing: nee

loandome ervaringen

Geen gewone minilening

Belangrijk om te weten voor deze Loandome ervaringen is, dat dit geen minileningverstrekker is als de andere verstrekkers op deze site. Je gaat een contract aan met een particuliere geldschieter. Wel kun je op deze partij terugvallen voor juridische ondersteuning in elke fase van het traject. Het resultaat? Zeer scherpe tarieven voor degene die leent, terwijl degene die uitleent een mooi rendement ontvangt. Bekijk ook de rekenvoorbeelden op de website (opent in nieuw venster) als je meer wilt weten en lees de rest van onze Loandome ervaringen.

Loandome ervaringen als je binnen 24 uur geld nodig hebt

De Loandome ervaringen voor wat betreft uitbetaling van je minilening zijn zeer goed. Je wordt, na goedkeuring van je aanvraag, direct aan een uitlener gekoppeld. Aangezien de aanvraag zeer snel verloopt en je vaak direct aan een uitlener gekoppeld wordt, heb je over het algemeen nog dezelfde dag je geld! Je hoeft dus niet bang te zijn dat je lang hoeft te wachten op je minilening van Loandome.

Loandome ervaringen met BKR toetsing

Heb je een negatieve BKR? Dat hoeft geen enkel probleem te zijn bij Loandome. Onze ervaringen zijn, dat je ook met een negatieve registratie nog gewoon een lening kunt krijgen. Het enige waar je op moet letten, is dat je niet onder 1 van de uitgesloten categorieën valt. Deze kun je terugvinden op de website van Loandome zelf. Zolang je daarbuiten valt, zit je dus goed en kun je gewoon je minilening aanvragen. Je hebt dan meestal dezelfde dag je geld nog in handen.

Loandome ervaringen met service

Onze Loandome ervaringen met service zijn anders dan bij andere aanbieders. Het grote verschil zit hem in de manier van lenen. Via de website kom je namelijk in contact met een particuliere geldschieter. De voorwaarden en service kun je onderling regelen, wat betekent dat je een kredietoplossing op maat krijgt. En de ervaringen met service van Loandome zelf zijn ook goed. Die leveren namelijk juridische hulp voor, tijdens en na het traject.

Vraag nu je minilening aan!

Wil jij ook positieve Loandome ervaringen opdoen? Vraag dan nu je minilening aan bij deze kredietverstrekker. Ontdek deze unieke mogelijkheid en de op maat gesneden voorwaarden!

Klik hier om naar Loandome te gaan >>

 

  3 Comments

 1. Ik was zeer tevreden over de snelle afhandeling van Loandome!

  Prisca5

  October 14, 2015

  • Kan ik als persoon uit belgie ook een lening aangaan bij loandome

   Cnudde lesley5

   July 8, 2016

 2. Heel goede ervaringen. Keurig behandeld en snelle afhandeling.
  En ineens, zomaar, nadat ik mijn verplichting had voldaan, kreeg ik een email dat er werd overgestapt op andere systemen enz. Beetje vreemd, heb nl. niet het gevoel gehad daar ooit belogen/bedrogen te zijn.
  Afwachten maar, al zou het jammer zijn wanneer ze er definitief mee ophouden!!

  Norma4

  July 28, 2016

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *