Alles over krediet en geld lenen

Kredietconcurrent ervaringen

in Minilening aanbieders

Lees onze Kredietconcurrent ervaringen eerst!

Onze Kredietconcurrent ervaringen in het kort

 • Flexibel lenen
 • Veiligheid is belangrijk
 • Scherpe rente

direct-aanvragen

Kredietconcurrent heeft voornamelijk ervaringen met het verstrekken van grote kredieten. Zo kun je bij deze leningverstrekker tot wel 100.000 euro lenen. Toch heeft deze kredietinstelling ook voor de minilening oplossingen. Waar de meeste verstrekkers al bijna ophouden, begint het aanbod van deze kredietinstelling: vanaf 500 euro. Meer weten? Lees onze Kredietconcurrent ervaringen.

Samenvatting

Vergunning: ja (AFM)

Hoeveel lenen: 500 tot 100.000 euro

Geld op rekening: afhankelijk van aanvraag

Betaaltermijn: flexibel

BKR toetsing: ja

kredietconcurrent ervaringen

Kredietconcurrent ervaringen met BKR toetsing

In onze Kredietconcurrent ervaringen is het moeilijk om een lening te krijgen als je al een negatieve BKR hebt. Deze kredietverstrekker heeft de veiligheid hoog in het vaandel staan, en zal daarom graag wat extra informatie van je vragen alvorens een lening te verstrekken. Dus heb je een negatieve BKR? Dan wordt lenen een lastige ervaring bij deze leninginstelling.

Kredietconcurrent ervaringen als je snel geld nodig hebt

Onze Kredietconcurrent ervaringen met de snelheid zijn niet zo goed als bij bijvoorbeeld de Loandome ervaringen. Het duurt langer dan bij de meeste verstrekkers van minileningen om het geld op je rekening te krijgen. Hoe lang het duurt, is mede afhankelijk van de grootte van het bedrag dat je nodig hebt. In onze ervaringen zal Kredietconcurrent minileningen sneller verstrekken.

Kredietconcurrent ervaringen met service

Kredietconcurrent blinkt in onze ervaringen uit in service! Zeer kundig personeel helpt je bij al je vragen en problemen. Dus als er iets is, hoef je je geen zorgen te maken. Onze Kredietconcurrent ervaringen met het invullen van een aanvraagformulier zijn iets anders. Dat is een wat ingewikkelder proces dan bij concurrenten, zoals in onze Cashper ervaringen. Maar ook dat heeft weer alles te maken met de veiligheid, die belangrijk is bij deze kredietverstrekker.

Vraag nu je minilening aan!

Wil jij ook positieve Kredietconcurrent ervaringen opdoen? Vraag dan nu je minilening aan bij deze kredietverstrekker. Ontdek hoe eenvoudig je kunt lenen en hoe flexibel de voorwaarden zijn.

Klik hier om naar Kredietconcurrent te gaan >>

  2 Comments

 1. super pagina

  wieslaw sliczny

  December 13, 2015

 2. hoi wil

  wil graag kleine bedrag lennen is alleen enkel van huis
  inrichten rond om 1000 of 500
  is dat mogelijk via jullie
  heb pension geld en me dochter vaste inkomen we kunnen rond
  60 euro in maand aflossen me dochter verdien ook 1300 en ze woon ook bij mijn heb vaste contrakt en ik heb pension rond 850 en zij 1300 in de maand hoe veel kan ik bij jullie lennen kunnen jullie dat zelf in orde zette van mijn

  ma farahani

  June 1, 2017

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *