Alles over krediet en geld lenen

Ferratum ervaringen

in Minilening aanbieders

Lees onze Ferratum ervaringen eerst!

Onze Ferratum ervaringen in het kort

 • Snel en simpel aanvragen
 • Langste betaaltermijn (45 dagen)
 • Binnen 24 uur gestort
 • Terugbetalen via iDEAL

direct-aanvragen

Onze Ferratum ervaringen zijn over het algemeen heel positief. Het belangrijkste principe van een minilening is namelijk: snel geld krijgen. En daar zorgt deze leninginstelling voor. Maar snel terugbetalen hoeft niet. Je kunt tot wel 45 dagen de tijd nemen! Ook kun je gemakkelijk terugbetalen via iDEAL. En zo houdt deze kredietverstrekker wat ons betreft goed rekening met de klant. Meer weten? Lees de rest van onze Ferratum ervaringen.

Samenvatting

Vergunning: nee

Hoeveel lenen: 100 tot 800 euro

Geld op rekening: binnen 24 uur

Betaaltermijn: 15, 30 of 45 dagen

BKR toetsing: nee

ferratum ervaringen

Ferratum ervaringen met BKR toetsing

Ferratum heeft veel ervaringen met het verstrekken van kredieten. Ook aan mensen die een negatieve BKR hebben. Als je een negatieve BKR hebt, waarom zou je niet mogen lenen? Daarom doet deze aanbieder niet moeilijk. Deze kredietverstrekker geeft jou de kans om te lenen, ondanks je negatieve BKR. En het is heel eenvoudig! Vandaar ook de positieve Ferratum ervaringen.

Ferratum ervaringen als je snel geld nodig hebt

Ferratum is in onze ervaringen een snelle betaler. Het begint al met het invullen van je aanvraag. Daarover lees je hieronder meer. Het geld staat binnen 24 uur op je rekening. Ideaal als je snel iets moet repareren, of net even te lang op je salaris moet wachten. Dus kies je voor deze aanbieder? Dan heb je goede ervaringen met de betalingen!

Ferratum ervaringen met service

Waar Ferratum in onze ervaringen ook in uitblinkt, is service. Flexibel terugbetalen bijvoorbeeld. Niet standaard een maand, maar tot wel 45 dagen. Dat is wel zo fijn als je even en saldodipje hebt dat iets langer duurt. Wil je eerder terugbetalen? Dat kan ook. Je kunt zelfs met iDEAL je lening aflossen. En de klantenservice is heel vriendelijk. Aardige mensen die bijdragen aan goede Ferratum ervaringen!

Vraag nu je minilening aan!

Wil jij ook positieve Ferratum ervaringen opdoen? Vraag dan nu je minilening aan bij deze kredietverstrekker. Ontdek hoe eenvoudig je kunt lenen en hoe flexibel de voorwaarden zijn.

Klik hier om naar Ferratum te gaan >>

  4 Comments

 1. Had snel 400 euro nodig. Naar Ferratum gegaan. Alles ingevuld. Bijna meteen reactie. Kon aflossen met iDEAL. Gewoon super.

  Jan

  November 22, 2015

 2. Heb al vaker geleend bij Ferratum, krijg altijd snel goedkeuring. Storten ook snel. Handig als je ff krap zit!

  darkangel66

  December 7, 2015

 3. koelkast ging kapot net als je het niet wil natuurlijk! dus wij kijken wat we konden doen heeft mijn man 600 euro bij ferratum geleend. snel geregeld en netjes bij volgende salaris afbetaald. ik sluit me aan bij jan is gewoon super!

  Anneke uit Alkmaar

  March 2, 2016

 4. Voor de derde keer op rij lijkt ferratum de 24h niet te halen… nog 10 minuten.. het geld lenen gaat goed, maar het duurt dagen! Dat staat niet in verhouding met de hoge kosten. Voor acute oplossing niet langer geschikt, vroeger wel

  Nico

  November 18, 2016

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *