Alles over krediet en geld lenen

EasyCredit ervaringen

in Uncategorized

Lees onze EasyCredit ervaringen eerst!

Onze EasyCredit ervaringen hebben wij helaas moeten aanpassen. Onlangs is namelijk gebleken dat deze aanbieder een boete heeft gekregen van de AFM. Deze boete van 300.000 euro moest de aanbieder betalen vanwege het niet duidelijk communiceren van aanvullende kosten. Wij betreuren deze gang van zaken ten zeerste en zullen niet meer de diensten van EasyCredit op onze website aanbieden. WIl je nog steeds een minilening afsluiten? Kijk dan eens bij onze Cashper ervaringen.

Onze Easycredit ervaringen worden helaas overschaduwd door de hoge boete die deze aanbieder van minileningen heeft gekregen van de AFM. Hieruit is gebleken dat deze aanbieder zich niet aan de regels heeft gehouden die gesteld zijn voor het aanbieden van deze leningen. En dat is jammer, want Easycredit stond in onze ervaringen te boek als de snelste. Aanvragen ging snel en binnen 20 minuten kon je al geld op je rekening krijgen. Daarmee liet deze aanbieder de concurrentie ver achter zich. Bovendien hield deze aanbieder alles heel overzichtelijk en gemakkelijk. Je kon je hele geschiedenis terugzien in je account. Dus al je leningen en betalingen op een rijtje. En dat was absoluut fijn aan deze aanbieder. Maar helaas blijkt deze leningverstrekker niet volgens de regels te spelen. Eerlijkheidshalve willen we dit graag duidelijk gezegd hebben in deze EasyCredit ervaringen.

Samenvatting

Vergunning: nee, en daarom beboet door AFM

Hoeveel lenen: wij bieden geen leningen van EasyCredit aan. Toch lenen? Kijk bij onze Cashper ervaringen.

Geld op rekening: n.v.t.

Betaaltermijn: n.v.t.

BKR toetsing: nee

EasyCredit ervaringen met BKR toetsing

Bovenaan onze EasyCredit ervaringen las je het al: geen BKR toetsing. In het geval van deze aanbieder zal het waarschijnlijk hebben bijgedragen aan de slechte afloop. Gelukkig zijn er ook aanbieders zonder BKR die niet door de AFM op de vingers getikt worden, en heb je daar dus geen EasyCredit voor nodig.

EasyCredit ervaringen als je snel geld nodig hebt

De EasyCredit ervaringen met uitbetalen waren altijd goed. Het was namelijk de snelste aanbieder als het om uitbetalen ging. EasyCredit zette binnen 20 minuten het geld al op je rekening. Gelukkig zijn er voldoende concurrenten die ook het geld snel kunnen storten op je rekening.

Ondanks negatieve EasyCredit ervaringen minilening aanvragen?

Wil je ondanks de EasyCredit ervaringen hierboven een minilening aanvragen? Kies dan voor een van onze andere aanbieders. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze Cashper ervaringen.

 

  8 Comments

 1. 400€ lenen

  Tek

  October 15, 2015

 2. 400€ lenen

  faik tek

  December 27, 2015

 3. Ik wil graag 100 euro lenen.
  Groet Robert Noya
  Betaal het binnnen 10 werkdagen terug.

  robnoya

  March 12, 2016

 4. snel lenen

  BA GADAMSKA

  July 27, 2016

 5. 600 € lenen

  A.M-a

  December 4, 2016

 6. Hoi.
  Bestaan easycredit helemaal niet meer?
  Ik kom ook niet op de website ervan.
  Gr

  Natalja

  January 23, 2017

 7. Ik wil graag 400 euro lenen

  Marcin Jarych

  April 9, 2017

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *