Alles over krediet en geld lenen

BulkDrogisterij.nl ervaringen

in Bespaartips

In het kader van bespaar tips kregen wij steeds meer vragen van onze lezers of de nieuwe maar zeer populaire webshop BulkDrogisterij.nl te vertrouwen is. Er worden namelijk producten aangeboden die eigenlijk altijd een stuk goedkoper zijn dan bij concurrenten. Een goed voorbeeld zijn nu de super populaire mondkapjes.

Wij hebben een bestelling geplaatst om 23.00n uur in de avond, en de volgende middag lagen de mondkapjes van het type I bij ons in de brievenbus! Zonder dat we ook nog maar 1 cent hadden betaald. Een goede ervaring dus, en het mooiste is dat ze de laagste prijs garantie hebben, en dat we pas achteraf hoeven te betalen, binnen 14 dagen. Eerst zien dan betalen, en snelle bezorging. Wat wilt de consument nog meer? Wij zijn ook benieuw naar jullie ervaringen, positief of negatief, laat het hieronder achter.

  4 Comments

 1. Toen ik bestelde duurde het drie dagen voordat ik eindelijk de kappen kreeg. Maar toen had ik ze al
  gemaild. Ze hadden me al wel een factuur gestuurd. En toen bleek dat zij niks fout hadden gedaan.
  PostNL was weer eens sloom. Goed werkt Bulkies. Ga gewoon lekker door!

  Marco Bosman

  May 5, 2020

 2. Ik heb alleen maar type 1 maskers nodig. Want ik werk in het onderwijs en daar is een mondmasker
  niet verplicht. Ik vind het wel fijn om wat bescherming te hebben. Want soms komt een moeder toch
  ineens naar binnen lopen. Dan pak ik gauw een kapje uit m’n doos en doe het op. Je weet het toch
  nooit zeker. Bij de Bulkdrogisterij zijn ze goed en goedkoop. Ik ben er erg blij mee.

  Karlijn

  May 8, 2020

 3. Het leukste bij de BulkDrogist vind ik het spaarprogramma dat ze hebben. Die bonuspunten geven je
  een mooie korting als je weer spullen voor de afdeling koopt. Ik heb ze eerst een tijdje laten staan en
  toen gebruikt. Mondkapjes kosten best geld en elke korting vind ik meegenomen.

  Marjolein Koning

  May 11, 2020

 4. Ik ben erg tevreden over de werkwijze van BulkDrogisterij.nl. Vooral dat je niet vooraf moet betalen
  is goed. Want ik heb eerst 100 mondmaskers laten komen om ze te bekijken en toen ze goed waren
  heb ik betaalt. Dat doen ze met Klarna. Heel handig.

  Peter Vos

  May 12, 2020

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *