Geld lenen en mini leningen

Zonder geld meubels kopen? Het kan bij IKEA

in Leentips, News

Ben je net verhuisd, ben je uit huis gegaan of heb je om een andere reden een heel nieuw interieur nodig zonder dat je geld hebt? Dan betekent dit niet dat je in een woning moet trekken waar slechts een matras op de grond ligt. Maak je namelijk gebruik van de diensten van de nieuwe dochteronderneming van IKEA, Ikano bank genaamd, dan kun je gewoon meubels kopen zonder dat je direct in het rood komt te staan. Meer over Ikano bank, lees je in dit artikel.

Particulier krediet van Ikano bank

Ikano bank is een dochteronderneming van IKEA die het mogelijk maakt om meubelstukken te kopen in de winkel zonder daadwerkelijk eigen liquide middelen in te zetten. Maak je gebruik van de diensten van Ikano bank, dan kun je particulier krediet aanvragen om meubelstukken bij Ikea te kopen. Dit particulier krediet wordt ook wel Kash Borgen genoemd en biedt de klant veel ruimte voor de eigen invulling van de financiering. Zo kun je niet alleen de looptijd van het krediet voor een groot deel zelf bepalen, maar kun je ook zelf kiezen welk kredietbedrag je wil lenen. Het uitgangspunt van Ikano bank is om een lening aan te bieden als goede vrienden onder elkaar, dus je kunt rekenen op interessante voorwaarden bij het afsluiten van een lening.

Kenmerken van een lening van Ikano bank

Om je een duidelijk beeld te geven van de leningen die Ikano bank aanbiedt, geven we in onderstaande opsomming enkele belangrijke kenmerken van de lening:

 1. De Ikano bank lening kan afgesloten worden voor een krediet vanaf 2000 euro en tot een maximum van 10.000 euro.
 2. De Ikano bank lening kan afgesloten worden voor een looptijd van 1 tot 10 jaar.
 3. De rente van de Ikano bank lening is gebaseerd op de looptijd van de lening en de kredietwaardigheid van de klant.
 4. De jaarrente van de Ikano bank lening is bij onze oosterburen op dit moment 3,99 procent. In Nederland is de lening nog niet lang genoeg actief om een gemiddelde jaarrente te geven.

Wat de Ikano bank lening zo interessant maakt, is onder andere dat de Ikano bank bij het aanvragen van de lening geen controle doet bij het BKR. Dit betekent dat als je al een negatieve notering hebt bij het BKR, je alsnog een lening af kunt sluiten.

 

  2 Comments

 1. graag zou ik een lening willen afsluiten voor het kopen van meubels

  tessa dekker

  November 15, 2016

 2. Graag lage lening aanvraag voor meubels ikea, waar en hoe?

  s rijk

  April 12, 2017

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *