Geld lenen en mini leningen

Vandaag nog geld nodig? Het is mogelijk met het minikrediet

in Bespaartips, Leentips, News

Het kan iedereen gebeuren: je hebt net je laatste centen van je salaris uitgegeven en je komt er ineens achter dat je nog een rekening hebt liggen die je echt vandaag moet betalen. Over een paar dagen krijg je weer salaris, maar dan is de uiterste betaaltermijn van de rekening al verstreken. In dit geval heb je behoefte aan een bedrijf dat je niet zomaar snel geld kan lenen, maar dit geld vandaag al op je rekening kan zetten. Gelukkig zijn er verschillende bedrijven die dit soort leningen aanbieden, ook wel het minikrediet genoemd. Meer over het afsluiten van een minikrediet, lees je op deze pagina.

Een minikrediet afsluiten: een korte introductie

Een minikrediet is een kleine lening die je eenvoudig via het internet of per sms af kunt sluiten. Je kunt geen grote bedragen lenen met het krediet, maar kleine bedragen van enkele tientallen of enkele honderden euro’s staan wel tot je beschikking. Een groot voordeel van het afsluiten van de minilening, is dat je het geld van de lening dezelfde dag nog op je rekening ontvangt. Zit je echt omhoog met je geld, dan biedt deze lening de uitkomst.

Waar je rekening mee moet houden bij het afsluiten van een minikrediet, is het feit dat de minilening vaak binnen een week terugbetaald moet worden. Dit is prima als je over enkele dagen salaris krijgt, maar niet als je nog even moet wachten op een nieuwe geldstroom. Sluit de lening daarom alleen af als je snel geld verwacht en niet als je voor de lange termijn geld nodig hebt.

Sluit direct jouw minilening af

Er zijn diverse bedrijven die minileningen aanbieden en het bedrag van jouw krediet dezelfde dag nog naar je overmaken. Ga online op zoek naar de bedrijven die jou een minikrediet aan kunnen bieden, sluit een krediet af bij het bedrijf dat jou het meest aan staat en je krijgt het geld van de lening direct op je rekening.

    1 Comment

  1. ik wil winkel opn

    said

    October 23, 2016

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *