Geld lenen en mini leningen

Een huis flippen: drie tips voor succes

in News

Je kunt veel geld verdienen met een vastgoedinvestering, als je maar op de juiste manier geld investeert in een pand. Flip je een huis, dan koop je een woning om dit pand vervolgens te verbouwen en te verbeteren. Is het pand af, dan verkoop je het voor een hogere prijs en hier verdien je geld mee. Mensen die goed zijn in het flippen van panden, maken hier hun werk van en verdienen er een compleet inkomen mee. Zie jij dit ook wel zitten? Lees dan in dit artikel hoe je geld kunt verdienen met het flippen van een woning met de juiste tips.

 

Tip 1: koop een pand waar potentie in zit

Het is belangrijk om een pand te kopen waar potentie in zit. De beste panden om te flippen, zijn mooie panden op een geweldige locatie die simpelweg niet goed verkocht worden omdat de panden te oud en versleten zijn. Het pand mag helemaal vervallen zijn, als er maar potentie in zit. Zit er geen potentie in een pand, dan kun je er ook nooit een mooie winst mee verdienen.

 

Tip 2: koop het pand voor een goede prijs

Hoe lager de prijs van het pand, hoe meer geld je met het pand kunt verdienen na de verbouwing. Betaal je eigenlijk veel te veel voor een pand, dan moet je het pand voor nog meer geld zien te verkopen. Is dit onmogelijk, dan blijf je met het pand zitten of maak je verlies op de verkoop van het pand.

 

Tip 3: houd de verbouwkosten zo laag mogelijk

Hoe lager de verbouwkosten van het pand, hoe meer je uiteindelijk met de verkoop van het pand verdient. Je kunt de kosten zo laag mogelijk houden door niet te veel grote veranderingen door te voeren, maar ook door veel verbouwingswerkzaamheden zelf uit te voeren.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *